Welkom bij

Ons ruime, kindvriendelijke familierestaurant gelegen in het prachtige buitengebied van Reusel. Wij serveren heerlijke lunch- en hoofdgerechten, ambachtelijke pannenkoeken (meer dan 80 variaties), en zijn inmiddels beroemd om onze huisgemaakte spareribs! Het unieke van ons restaurant is onze mooie grote, kinderboerderij met inloopweide, grenzend aan ons terras en de natuurlijke speeltuin. In het restaurant is bovendien ook nog een speelhoekje voor de allerkleinsten en is er een verschoonplek.
We hebben een ruime parkeerplaats en liggen aan de rand van het prachtige natuurgebied ‘t Beleven (de Brabantse “Parel”). Een uitstekende uitvalsbasis voor diverse fietsroutes en wandelroutes, waaronder ons eigen “Suskes klompenpedje.”
De centraal op ons terrein gelegen Hooiberg leent zich perfect voor groepen van 30 á 40 personen voor een familiefeestje of familiedag. Elke week zijn we geopend van maandag t/m zondag vanaf 10.00 uur. De keuken is open van 11.00 uur tot 20.00 uur. Wij heten u namens het hele team van harte welkom!

Gertjan Lavrijsen
 


Hollandershap

Iedere week selecteert onze keukenbrigade een hoofdgerecht uit de menukaart. Bij dit gerecht serveren we op maandag t/m vrijdag een soep naar keuze, zonder extra kosten*.
Het geselecteerde gerecht is dus de geldende Hollandershap. Ook voor afhaal. 

In de maanden juli & augustus hebben we geen Hollandershap in verband met de drukte in ons restaurant.

Week: 45 + 46
180 gram hamburger op een lekker broodje! 
Compleet met salade en frietjes.

Bij dit gerecht kan u van maandag tot en met vrijdag naar keuze een tomaten- of champignonsoep bestellen, dit is zonder extra kosten. 

 
VAN MAANDAG T/M VRIJDAG

€14,50
 
Hollandershap
Arrangementen

In dit menu vindt u verschillende arrangementen die wij voor u kunnen reserveren. Heeft u speciale wensen? Wij bespreken deze graag met u, om zo tot een arrangement te komen wat geheel aansluit bij uw wensen.  Klik op "Lees meer" om alle arrangementen te bekijken of gebruik de link in het menu.


Fietsen

en wandelen

Vanaf 1 april tot en met 30 september (fietsseizoen) en van 1 oktober tot en met 31 maart (wandelseizoen) organiseert de...

High

Tea

High Tea bij de Hollandershoeve! € 22,50 p.p. Lekker zitten en genieten met onbeperkt thee of koffie. We beginnen m...

Groepslunch

Menu Standaard Lunch voor groepen vanaf 15 personen - € 15,50 p.p. Tomatensoep Koffie/Thee Jus d’Or...

Gezocht: 


Ben jij nog op zoek naar een leuke (vakantie)job? Of heb je misschien een tussenjaar? 

Wij zoeken nog (vakantie)krachten voor in de bediening en de keuken.

Stuur een mailtje met een korte introductie naar gertjan@hollandershoeve.nl of bel +31 (0)497-644050 voor meer informatie. Medewerker keuken of zelfstandig werkend kok? Wij zijn ook op zoek naar jou!

Bel, mail of loop gerust even binnen.