Welkom bij


Welkom!! 


Ons ruime, kindvriendelijke familierestaurant gelegen in het prachtige buitengebied van Reusel. Wij serveren heerlijke lunch- en hoofdgerechten, ambachtelijke pannenkoeken (meer dan 80 variaties), en zijn inmiddels beroemd om onze huisgemaakte spareribs!
Het unieke van ons restaurant is onze mooie grote, kinderboerderij met inloopweide, grenzend aan ons terras en de natuurlijke speeltuin. In het restaurant is bovendien ook nog een speelhoekje voor de allerkleinsten en is er een verschoonplek.
We hebben een ruime parkeerplaats en liggen aan de rand van het prachtige natuurgebied ‘t Beleven (de Brabantse “Parel”). Een uitstekende uitvalsbasis voor diverse fietsroutes en wandelroutes, waaronder ons eigen “Suskes klompenpedje.”

Elke week zijn we geopend van maandag t/m zondag vanaf 10.00 uur. De keuken is open van 11.00 uur tot 20.00 uur.

Wij heten u namens het hele team van harte welkom!

Gertjan Lavrijsen


 


Welkom bij De Hollandershoeve
Hollandershap

Iedere twee weken selecteert onze keukenbrigade een wisselend hoofdgerecht . Bij dit gerecht serveren we op maandag t/m vrijdag een soep naar keuze, zonder extra kosten*.
Het geselecteerde gerecht is dus de geldende Hollandershap.

In de kerstvakantie hebben we naast de volledige kaart ook een drie gangen wintermenu.

In verband met de drukte in ons restaurant hebben we in de maanden juli, augustus & de schoolvakanties geen Hollandershap.


Wisselend gerecht. 

Bij dit gerecht kan u van maandag tot en met vrijdag naar keuze een tomaten- of uiensoep bestellen, dit is zonder extra kosten. 

 
VAN MAANDAG T/M VRIJDAG


 
Hollandershap
Arrangementen

In dit menu vindt u verschillende arrangementen die wij voor u kunnen reserveren. Heeft u speciale wensen? Wij bespreken deze graag met u, om zo tot een arrangement te komen wat geheel aansluit bij uw wensen.  Klik op "Lees meer" om alle arrangementen te bekijken of gebruik de link in het menu.


Fietsen

en wandelen

Vanaf 1 april tot en met 30 september (fietsseizoen) en van 1 oktober tot en met 31 maart (wandelseizoen) organiseert de...

High

Tea

In verband met de voorbereiding graag minimaal één dag vooraf reserveren. High Tea bij de Hollandersho...