Welkom bij onze logeerboerderij

De Hollandershoeve is een mooie groepsaccommodatie in een prachtig gebouwde Brabantse langgevelboerderij. Gastvrijheid, comfort en de natuurlijke rust van het Brabantse platteland zorgen voor een fijne sfeer. Deze unieke combinatie maakt de Hollandershoeve heel geschikt voor families, bedrijven, zorginstellingen en verenigingen.

Onze logeerboerderij is een plek waar de koffie voor u klaar staat en waar u heerlijk slaapt. Onze accommodatie bestaat uit 11 kamers met de luxe van 11 eigen badkamers en een gemeenschappelijke huiskamer. Vanzelfsprekend is er wifi. U kunt kiezen voor zelfverzorging of voor een ontbijt, lunch en/of diner. We hebben ruimte voor maximaal 30 personen. Op onze prachtige locatie bevindt zich ook de Hooiberg, een landelijk ingerichte ruimte die zeer geschikt is voor workshops, feesten en vergaderingen. Onze accommodatie is te boeken via ons aanvraagformulier.

Rick Lavrijsen

 


Ons familiebedrijf

In de jaren zeventig zijn wij begonnen als een gemengd agrarisch bedrijf aan de ‘Grens’ te Reusel, in de Brabantse Kempen. Later hebben we hier als nevenactiviteit een luxe logeerboerderij aan toegevoegd, die zeer geschikt is als groepsaccommodatie. Hieruit haalden we zoveel voldoening dat we besloten om de Hollandershoeve verder uit te breiden en volledig de varkenshouderij te saneren. In samenwerking met twee van onze drie kinderen hebben we nu een compleet recreatiebedrijf mogen realiseren: met onder andere de Pannenkoekenherberg van zoon Gertjan, een Kinderboerderij met een natuurlijke speeltuin, en de Agrarische Kinderopvang en BSO van dochter Betty. Op dit alles zijn wij erg trots en we laten u graag meegenieten. Kom dus gerust eens langs bij de Hollandershoeve, want dit moet u beslist gezien en ervaren hebben! 

Ons familiebedrijf