Welkom bij onze logeerboerderij

De Hollandershoeve is een groepsaccommodatie in een prachtig gebouwde Brabantse langgevelboerderij. Gastvrijheid, comfort en de natuurlijke rust van de Brabantse Kempen zorgen voor een fijne sfeer. Momenteel volgen wij de aanwijzingen van het RIVM, uiteraard werken wij volgens de hoogste hygiëne-eisen.

Onze logeerboerderij is een plek waar de koffie voor u klaar staat en waar u heerlijk slaapt. Onze accommodatie bestaat uit 11 kamers, met elk de luxe van een eigen badkamer. Daarnaast is er een gemeenschappelijke huiskamer en keuken. Vanzelfsprekend is er wifi. U kunt kiezen voor zelfverzorging of voor een ontbijt, lunch en/of diner. We hebben ruimte voor maximaal 30 personen. Op onze prachtige locatie, te midden van de dieren op de kinderboerderij, bevindt zich ook de Hooiberg, een landelijk ingerichte ruimte die zeer geschikt is voor workshops, feesten en vergaderingen.
We zijn trots op onze accommodatie, helaas kunnen wij geen jeugd- en studentengroepen ontvangen. 


Voor meer informatie en boekingen kun je contact opnemen via info@hollandershoeve.nl of bel naar 0622231683.


Riek, Betty & Gertjan Lavrijsen
 


Ons familiebedrijf

In de jaren zeventig zijn wij begonnen als een gemengd agrarisch bedrijf aan de ‘Grens’ te Reusel, in de Brabantse Kempen. Later hebben we hier als nevenactiviteit een luxe logeerboerderij aan toegevoegd, die zeer geschikt is als groepsaccommodatie. Hieruit haalden we zoveel voldoening dat we besloten om de Hollandershoeve verder uit te breiden en volledig de varkenshouderij te saneren. In samenwerking met twee van onze drie kinderen hebben we nu een compleet recreatiebedrijf mogen realiseren: met onder andere de Pannenkoekenherberg van zoon Gertjan, een Kinderboerderij met een natuurlijke speeltuin, en de Agrarische Kinderopvang en BSO van dochter Betty. Op dit alles zijn wij erg trots en we laten u graag meegenieten. Kom dus gerust eens langs bij de Hollandershoeve, want dit moet u beslist gezien en ervaren hebben! 

Ons familiebedrijf