Faciliteiten

De Hollandershoeve is een ruim opgezette logeerboerderij met het comfort van een hotel. Onze logeerboerderij is het gehele jaar geopend en voldoet aan de hoogste eisen betreffende toegankelijkheid, brandveiligheid, hygiëne en comfort. De accommodatie is rookvrij en huisdieren worden niet toegelaten. De accommodatie telt 11 kamers, variërend van 2-persoonskamer tot een studio voor 2 tot 4 personen. Hiervan zijn er vijf op de begane grond en zes op de eerste etage. De kamers zijn riant en sfeervol ingericht met elk een eigen, landelijke uitstraling. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook uitermate geschikt voor mindervalide en rolstoelgebruikers. Het volledige complex is voorzien van vloerverwarming en vrij van drempels. Op de begane grond bevindt zich een gezellige, huiskamer. Hier wordt ’s ochtends een stevig boerenontbijt geserveerd en kan er ‘s avonds een hapje en drankje genuttigd worden. In de huiskamer vindt u een sfeerkachel, televisie en gratis Wifi (in de  gehele accommodatie). De mogelijkheid bestaat tot volledige zelfverzorging, maar indien gewenst kunnen we ook aan uw wensen voldoen wat betreft een heerlijke lunch of diner, catering, barbecue etc. Hiervoor verwijzen wij u graag naar ons restaurant.

Begane grond

Op de begane grond hebben vijf 2- tot 4-persoon gastenkamers de volgende faciliteiten: twee aparte boxspringbedden, een zit/slaapbank, een zitje, een eigen badkamer met douche, toilet en een wastafel. Hiervan betreft één kamer een suite met romantisch hemelbed. Bij twee kamers zijn de badkamers aangepast voor mindervaliden.

Eerste verdieping

Op de bovenverdieping vindt u vijf 2-persoonskamer, die alle zijn voorzien van twee boxspringbedden en een eigen badkamer met douche, toilet en een wastafel. De studio op de bovenverdieping biedt ruimte voor 2 tot 4 personen en is zeer compleet uitgerust. Zo beschikt u hier o.a. over een keuken geschikt voor zelfverzorging, een zitje en een ruime badkamer (met ligbad). Indien de gehele bovenverdieping door een groep wordt gebruikt, kan de studio dienstdoen als leef- en recreatieruimte.


Dit zijn onze huisregels.